* Workshop * Directors * Committees * Organisers
* Welcome * Venue * Hotels * Santiago de Compostela
 

 

ARWtr2010 P r o g r a m m e

 

<< Download_ARWtr2010_Programme.(v.23.9.10).pdf >>

 
 
<< Download_ARWtr2010_FEM-Tutorial-Content.(v.1).pdf >>

 

P r o g r a m m e           
 

SUNDAY 3

MONDAY 4

TUESDAY 5

WEDNESDAY 6

 

 

 

 

 

7:30

 

REGISTRATION

 

 

8:00

 

OPENING

 

 

30 min

8:30-9:00

 

LECTURE_1

UVIGO-EFACEC

LECTURE_15

CIGRE-Brasil

TUTORIAL FEM

(FINITE ELEMENT METHOD APPLIED TO DESIGN AND ANALYSIS IN POWER TRANSFORMERS)

 

PART I INTRODUCTION

P. PENABAD-DURAN

X. M. LOPEZ-FERNANDEZ

30 min

9:00-9:30

LECTURE_2

ABB

LECTURE_16

J.PURI

30 min

9:30-10:00

LECTURE_3

DUPONT

LECTURE_17

UPCo-IBERDROLA-ABB

30 min

10:00-10:30

LECTURE_4

MR

LECTURE_18

R.C. DEGENEFF

30 min

10:30- 11:00

COFFEE-BREAK

POSTER SESSION_1

COMMERCIAL EXH

LECTURE_19

UVIGO-EFACEC

COFFEE-BREAK

COMMERCIAL EXH

15 min

11:00-11:15

COFFEE-BREAK

POSTER SESSION_3

COMMERCIAL EXH

 TUTORIAL FEM

(FINITE ELEMENT METHOD APPLIED TO DESIGN AND ANALYSIS IN POWER TRANSFORMERS)

 

 PART II PRACTICAL APPLICATION

S.V. KULKARNI

30 min

11:15- 11:45

LECTURE_5

REN-COOPER

30 min

11:45- 12:15

LECTURE_6

ARTECHE

LECTURE_20

OMICRON

30 min

12:15- 12:45

LECTURE_7

ENPAY

LECTURE_21

Megger-Unitronics

30 min

12:45- 13:15

LECTURE_8

IBERDROLA RENOVABLES 

LECTURE_22

Doble

30 min

13:15-13:45

LUNCH

(PARADOR)

LECTURE_23

UCarlos III

CLOSING ARWtr2010

60 min

13:45-14:45

LUNCH

(PARADOR)

LUNCH

(PARADOR)

30 min

14:45- 15:15

LECTURE_9

NYNAS

30 min

15:15- 15:45

LECTURE_10

GE&KELMAN

 

TECHNICAL VISIT

EXPERIMENTAL WIND FARM

(SOTAVENTO)

 

       &

 

(PEDREGAL-IBERDROLA RENOVABLES)

30 min

15:45- 16:15

LECTURE_11

MALEWSKI ELECT.

15 min

16:15- 16:30

 

REGISTRATION

COFFEE-BREAK

POSTER SESSION_2

COMMERCIAL EXH

30 min

16:30- 17:00

30 min

17:00- 17:30

LECTURE_12

WEIDMANN

30 min

17:30- 18:00

LECTURE_13

LABELEC-REN-EFACEC

30 min

18:00-18:30

VISIT TO OLD

SANTIAGO

________

WELCOME RECEPTION

(PARADOR)

LECTURE_14

GasNatural FENOSA

20:00

ARWtr2010 DINNER

(SAN FRANCISCO MONASTERY)

FREE

 

* Spouses/Companions Tours: Tours to visit Galician Coast Villages will be offered.

 
 
ARWtr2010 Dinner San Francisco Monastery
 
Monumental Dining room Old monastery refectory, dating back to 1726.

Patio de Cristal (Crystal Courtyard) Classical cloister covered in 1630

Cloister fountain night.

<ииии Home ииии>